Alla inlägg den 26 september 2014

Av Kristin Janermark - 26 september 2014 21:31

Idag släppet vi Caprise och Natello i paddocken. Tänkte låta dom springa av sig lite. Caprise har ju inte gjort något på en vecka i och med att jag varit sjuk och det märktes, jisses som hon for rundor. Jag behöver inte oroa mig för att hon är stel någonstans för hon gjorde i princip galoppiruetter och allt möjligt. Helt knäpp! 

Vi tog tillfället i akt och ställde upp ett litet hinder för skojs skull och för att båda två behöver träna på det. Vi vet inte hur Natello hoppar och Caprise behöver ju också lära sig. I början tyckte hon hindret var såååå himla läskigt. Hon hade tur som kom undan det, de var nära att den bet henne i rumpan ett par gånger! Haha! Men efter några gånger fattade Natello hur man skulle göra och då hängde Caprise på. Skitkul tyckte båda när de väl fattade vad de skulle göra. 


De var rejält trötta efteråt så någon överskottsenergi behöver vi nog inte oroa oss för imorgon. Jag tog tillfället i akt och provade på att verka henne lite när hon var så trött. J stod och gosade med henne medan jag raspade. Tog en del på framhovarna, speciellt rundade av dom för de har flisat sig lite. Sen bakhovarna tog jag knappt 5 tag på varje hov och väldigt nätt. Men eftersom det har varit problem med att verka henne bak så är det bättre att ta lite var dag och avsluta när hon står still. Hon var långt ifrån avslappnad men hon stod i alla fall stilla och försökte inte sparka mig. Så det ska nog gå att verka henne utan problem om man lägger ner lite tid och framförallt gör det när hon har sprungit av sig lite energi. 


Här kommer lite bilder och ett videoklipp från idag. 


J och Natello


 

Lilla Caprise <3

  

Synd att det var så dåligt väder, tanken var att jag skulle ta med min systemkamera och fotat men det blev inte så eftersom det började regna. 

 


 


 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards